Skip to Content icons sprite
Close

Hootsuite

Location: 325 Front Street West, Toronto

With relationships in mind, Hootsuite’s Toronto office is a bright social hub with plenty of colour to enhance creativity 

Hootsuite offers companies a way to reach out to their audience via their social relationship platform, so it makes sense that their office encourages social interaction. The bright and colourful space features an open concept office layout, large boardroom, multiple phone booths, and huddle rooms for heads-down quiet work and an outdoor patio style servery providing a fun place to mingle. Designed by Kasian and built by Vestacon, this project was completed over ten weeks, successfully bringing Hootsuite’s Toronto office a bright open space and a clean work environment

  • Client Hootsuite
  • Size 15,000
  • Sector Technology
  • Designed By Kasian
Previous arrow
Pause Play
Next arrow

Vestacon worked very closely with the project team in the pre-tender phase to value engineer the design by providing alternative finishes and building methods and by sourcing optional materials to achieve design intent without compromising quality. Alternate budget scenarios based on various options were provided for consideration. 

Project Features

  • Open concept office space
  • Multiple phone booths
  • Multiple huddle rooms
  • Large boardroom
  • Separate reception space
  • Outdoor/patio style kitchen
  • Raised access floor