Skip to Content icons sprite
Close

SAP

Location: 910 Mainland Street, Vancouver

The right office design can play a huge part in productivity. At SAP Canada Inc. in Vancouver, they embraced this and turned their 45,000 square foot space into an inspiring office where creativity and productivity can flow

Through detailed planning and effective communication, the renovation of SAP Canada's 45,000 square foot partially occupied Vancouver office was successfully delivered. To facilitate a safe and seamless installation of the new stair, hoarding was put in place to separate occupied and non-occupied floors. In the end and as a result of great design by Omicron and collaborative Construction Management, the client is thrilled with their new space which encourages creativity with features such as acoustic and wood ceiling treatments, simulated daylighting and whiteboard marker walls, to mention a few

  • Client SAP
  • Size 45,000 sq ft
  • Designed By Omicron
  • Project Manager CBRE
Previous arrow
Pause Play
Next arrow

On this project we learned the importance of involving key sub-trades in the pre-construction process to pre-order long lead items in order to alleviate any potential delays to construction completion

Project Features

  • Steel staircase
  • Large event space separated by folding partitions and overhead garage doors
  • Acoustic and wooden ceiling systems
  • Simulated daylighting
  • Whiteboard marker walls
  • Extensive AV system
  • Sliding whiteboard system
  • Brick veneer